Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die je afsluit met G4KIDS. Door te bestellen geef je aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw en EXCLUSIEF verzendkosten. G4KIDS behoudt zich het recht om de geplaatste bestelling te annuleren of aan te passen.
Mocht dit van toepassing zijn ontvang je hierover altijd bericht.

Bestellen-Betaling
Na een bestelling ontvang je direct een e-mail ter bevestiging. In deze bevestiging staat het aankoopbedrag van jouw artikel(en) en bijdrage voor de verzendkosten, dit is tevens de factuur. Mocht je na de bestelling geen bevestiging hebben ontvangen dan kun je dit kenbaar maken door een email te sturen aan info@g4kids.nl Jouw bestelling wordt maximaal 3 dagen voor je gereserveerd, mochten wij na 3 dagen geen betaling ontvangen hebben sturen wij per email een reminder. Betalingen zijn mogelijk via Ideal en bankoverschrijving.

Verzendkosten-levering
G4KIDS besteedt het bezorgen van de bestellingen uit aan TNT post, pakketten en enveloppe zendingen zijn te traceren via het systeem van TNT post.
De kosten voor het verzenden met pakketpost bedragen 6,95 de kosten voor brievenbus zendingen ( ook traceerbaar ) zijn 3,90

Vanaf 50 euro ( nieuwe collectie) verzenden wij gratis binnen Nederland,tijdens sale of afprijzing verzenden wij niet gratis. 

Wij versturen ook naar Belgie, verzendkosten hiervoor zijn 9,00 ( tot en met 2 kg ) - 19,50 ( tot en met 5 kg )

Bestellingen die voor 16.00 uur besteld en betaald zijn worden gegarandeerd dezelfde dag verzonden.

G4KIDS is niet aansprakelijk voor eventuele schade die je mocht lijden doordat de bestelling is afgeleverd op een door de klant foutief opgegeven woonadres.

Bij ruilen of retour zijn de verzendkosten voor rekening van de klant

Annuleren
Mocht je om wat voor reden dan ook je bestelling willen annuleren verzoeken wij om dit binnen 24 uur kenbaar te maken door een email te sturen
: info@g4kids.nl

Privacy
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend en alleen door G4KIDS gebruikt en zullen niet aan derden tot beschikking worden gesteld, tenzij
noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling

Copyright
Alle rechten voorbehouden, niets uit deze webpagina mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid zonder schriftelijke toestemming van G4KIDS
Wanneer blijkt dat, op welke wijze dan ook , zonder schriftelijke toestemming onze beeldhoudend materiaal of teksten zijn gebruikt, zullen wij genoodzaakt zijn
gerechtelijke stappen te ondernemen.

Garantie
G4KIDS garandeert dat de te leveren zaken voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan kunnen worden gesteld en vrij zijn van welke gebreken dan ook.
Mocht er toch iets mis zijn laat ons dit dan zo snel mogelijk weten zodat wij een oplossing kunnen bieden.

Daar de kleuren van onze artikelen verschillend getoond worden op basis van de monitorinstellingen en-capaciteiten van de ( potentiële) koper, kunnen kleurafwijkingen niet uitgesloten worden.

De garantie is vastgesteld volgens het toepasselijk recht, in geval van gebreken zal G4KIDS de artikelen omruilen of repareren.

Toepasselijk recht
Op alle overeenkomsten waarop deze voorwaarden geheel of gedeeltelijk van toepassing zijn, is het Nederlands recht toepasselijk.

  • Copyright 2019 G4KIDS